close
آخرین مطالب
تبلیغ شما در اینجا
طراحی سایت شخصی
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سیستم وبلاگدهی
پنل اس ام اس رایگان
پنل اس ام اس ippanel
تبلیغ شما در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

farhangi1

بازدید : 3
شنبه 20 مرداد 1397 زمان : 12:25

طرز تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی

  • طرز تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی

    67 کیلو کالری کالری

    2 نفر

    کیک برنجی با مغز توت فرنگی یا موچی توت فرنگی دسری ژاپنیست که از کیک برنجی ساده یا طعم دار با مغز کاکائو و توت فرنگی تشکیل شده و در کشورهای شرق آسیا به ویژه کره و ژاپن محبوب میباشد. این دسر در روزهای خاصی از سال از جمله روز ولنتاین به نوان یکی از محبوبترین شیرینی ها برای کادو دادن در بین جوانان کره ای و ژاپنی استفاده می شود.

    برای تهیه این غذا به خمیر لوبیای قرمز نیاز است که باید از فروشگاههای مواد غذایی کره ای تهیه شود که با توجه به در دسترس نبودن آن برای همه نحوه پخت خمیر لوبیای قرمز را نیز در این رسپی آموزش خواهیم داد.

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه خمیر لوبیای قرمز لوبیا ها را شسته و در قابلمه ای می ریزیم. 6 لیوان آب را به آن اضافه کرده و به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت آن را حرارت می دهیم تا لوبیا ها کاملا بپرند. اگر همچنان لوبیاها نپخته بودند بهتر است مدت بیشتری بر روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند.
    2. سپس لوبیاها را از روی حرارت برداشته و در میکسر و یا مخلوط کن میریزیم تا له شوند. یک لیوان دیگر آب، عسل، شکر سفید و نمک را به مخلوطمان اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن میکنیم تا جایی که مواد کاملا له شوند.
    3. مخلوط را دوباره در قابلمه ای ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه حرارت می دهیم تا به صورت خمیر در آید. خمیر لوبیا را می توانید در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
    4. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک می کنیم. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت 1دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
    5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم . سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
    6. در میان خمیر یک قاشق از خمیر لوبیای قرمز گذاشته و آن را نیز بر روی خمیر پهن کنید. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.
    7. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

    منبع:غذاهای آسیایی.

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

سايت مجله تايم در عرصه هاي زير فعاليت مي کند و داراي پست هايي ديدني در اين عناوين است : بيوگرافي ، بيوگرافي هنرمندان ، بيوگرافي بازيگران ، بيوگرافي ورزشکاران ، بيوگرافي فوتباليست ها ، هنرمندان ، ورزش ، تيزر فيلم ، انيميشن ، کليپ ، سينما ، موسيقي ، آنونس ، آشپزي ، دانلود ، سلامت ، بازي ، بازي هاي رايانه اي ، خواننده ها ، اس ام اس ، گالري عکس ، گل و گياه ، آموزش ، تکنولوژي ، خودرو ، ماشين ، مشخصات خودرو ، بيوگرافي هنرمندان ، مجله اينترنتي تايم و...

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 36
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 14
  • بازدید کننده امروز : 15
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 93
  • بازدید سال : 104
  • بازدید کلی : 104
  • کدهای اختصاصی